Stad Dockum2019-02-26T16:05:16+00:00

Thuis in Haarlem

Het Haarlemse party­schip ‘Stad Dockum’ is een prachtig gerestaureerd twee­deks passagiers­schip uit 1887. Het is het oudste, varende passagiers­schip van Nederland en behoort tot de top 3 van mooiste boten van Nederland.

Via het achter­dek met zijn ruime zit komt u aan boord. Door de schuif­deuren te openen, krijgt u toegang tot het ruime boven­dek met gezellige zitjes en een prachtig uitzicht op de omgeving. Het is alsof u op het mooiste terras van Haarlem terecht bent gekomen. Ook al bent u binnen, u waant zich buiten. Via de ruime trap bij het achter­dek komt u terecht in de gezellige beneden­salon die alles weg heeft van een grand café. Rondom zijn er patrijs­poorten om uit te kijken over het water. Ook de zeer ruime toiletten zijn fraai gedecoreerd in de stijl van de Parijse metro.

Afhankelijk van uw wensen kan er een opstap­plek worden gekozen in en rond Haarlem. De afmeer­plaats is ter hoogte van de Paul Krugerkade, aan de Spaarndamseweg in Haarlem.

Partyschip ‘Stad Dockum’ varend is geschikt vanaf 10 tot maximaal 80 personen. Stil­liggend kunnen we op diverse unieke locaties met een tent aan de boot vast tot maximaal 400 personen.

0
Aantal vaarten
0
Aantal personen
0
Aantal feesten

Keuze te over

Dit partyschip is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vergaderingen, bruiloften en partijen. Wat dacht u van een compleet verzorgd uitje boeken, een vergadering of een presentatie houden of een gezellige party geven op dit prachtige schip, waarbij genoten kan worden van de heerlijke sfeer en ambiance aan boord? En dan varend door Haarlem en Spaarndam of juist richting Heemstede.

Met een hapje en een drankje

Voor elke setting is er wat betreft eten en drinken van alles mogelijk: een warm en/of koud buffet, een geheel verzorgde lunch of een diner met een privé-kok van een bekende horecazaak uit Haarlem of omgeving. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

Kostenindicatie

Er is heel veel mogelijk: PartyBoat met een DJ, BBQboot, Varend Feesten of wat dacht u van onze TheaterBoot. U kunt ons al (stilliggend) boeken vanaf € 600,-

Een sfeerimpressie van de Stad Dockum

Alles is mogelijk qua eten en drinken. Vraag uw schipper voor meer informatie.

Arrangementen:

Hieronder een greep uit onze arrangementen. Deze arrangementen zijn allemaal afzonderlijk aan te passen naar uw wensen en smaak. Bel of neem contact met ons op voor meer informatie. Sfeermakers op het Waters denkt altijd met u mee.

Varend Feesten

Heerlijk varen én feesten door de grachten van Haarlem.

Theatervoorstelling

Cultuur op het water. Uniek in Nederland, theater tijdens een rondvaart.

Tapasboot

Heerlijke Spaanse tapas eten aan boord van 'Stad Dockum'. Informeer naar de mogelijkheden.

Partyboot

Dikke feesten met DJ, gezelligheid, dansen, eten en drinken tot in de kleine uurtjes. Alles is mogelijk.

Gin Workshop

Op deze avond leer je alles over Gin. En na de work­shop weet je alles over Gin.

Bruiloften en partijen

Vier uw bruiloft of feest op onze boot 'Stad Dockum' voor een onvergetelijke ervaring. Alles inclusief.

Borrelboot

Vier uw (bedrijfs)feest op het water. Uw gastheer Marco Holst staat voor u klaar. Boek nu.

BBQ Boot

Rondvaren én BBQ-en, wie wil dat nou niet? Al te boeken vanaf 10 personen.