Thuis in Haarlem

null

Het Haarlemse partyschip Stad Dockum is een prachtig gerestaureerd tweedeks passagiersschip uit 1887. Het is het oudste, varende passagiersschip van Nederland en behoort tot de top 3 van mooiste boten van Nederland.

Via het achterdek met zijn ruime zit komt u aan boord. Door de schuifdeuren te openen, krijgt u toegang tot het ruime bovendek met gezellige zitjes en een prachtig uitzicht op de omgeving. Het is alsof u op het mooiste terras van
Haarlem terecht bent gekomen. Ook al bent u binnen, u waant zich buiten.
Via de ruime trap bij het achterdek komt u terecht in de gezellige benedensalon die alles weg heeft van een grand café. Rondom zijn er patrijspoorten om uit te kijken over het water. Ook de zeer ruime toiletten zijn fraai gedecoreerd in de stijl van de Parijse metro.

Afhankelijk van uw wensen kan er een opstapplek worden gekozen in en rond Haarlem. De afmeerplaats is ter hoogte van de Paul Krugerkade, aan de Spaarndamseweg 1A in Haarlem.

Partyschip Stad Dockum varend is geschikt vanaf 10 tot maximaal 80 personen. Stilliggend kunnen we op diverse unieke locaties met een tent aan de boot vast tot maximaal 400 personen.

Partyschip Stad Dockum
0
Aantal vaarten
0
Aantal personen
0
Aantal feesten

Een sfeerimpressie van de Stad Dockum

null
Interieur partyschip Stad Dockum 01
Interieur partyschip Stad Dockum
Interieur partyschip Stad Dockum
Interieur partyschip Stad Dockum
eten drinken

Keuze te over

null

Dit partyschip is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vergaderingen, bruiloften en partijen. Wat dacht u van een compleet verzorgd uitje boeken, een vergadering of een presentatie houden of een gezellige party geven op dit prachtige schip, waarbij genoten kan worden van de heerlijke sfeer en ambiance aan boord? En dan varend door Haarlem en Spaarndam of juist richting Heemstede.

Met een hapje en een drankje

null

Voor elke setting is er wat betreft eten en drinken van alles mogelijk: een warm en/of koud buffet, een geheel verzorgde lunch of een diner met een privé-kok van een bekende horecazaak uit Haarlem of omgeving.

Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

Kosten indicatie

null

Er is heel veel mogelijk. U kunt ons al stilliggend boeken vanaf € 600,-.