Er is niets leuker dan een op maat gemaakt feestje

null

Op de ‘Stad Dockum’ doen we er alles aan om uw feest of evenement zo aangenaam mogelijk te maken. U verwelkomt uw gasten op dit klassieke schip uit 1887, u laat ze genieten van de de authentieke sfeer, de heerlijke hapjes, drankje en de prachtige omgeving waar we doorheen varen. Je zou zeggen: meer is er niet nodig voor een memorabele dag of avond. Of toch wel?

Voor de gasten die een speciale gebeurtenis nog specialer willen maken, kunnen wij uniek en op maat gemaakt entertainment aanbieden. Op basis van een persoonlijk gesprek stellen wij een programma samen, dat precies voldoet aan uw wensen en smaak.

Johnny Kraaijkamp

Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met niemand minder dan Johnny Kraaijkamp jr. Deze acteur en ras-entertainer staat, met zijn jarenlange ervaring, garant voor een top avond. Want, John is niet alleen de gastheer, hij is ook actief betrokken bij de invulling.

Naast John hebben we beschikking over een keur aan comedians, cabaretiers, zangers, muzikanten en DJ’s. Afhankelijk van hoe u de avond wilt laten verlopen, stellen wij het programma samen. Avondvullend of niet? Met diner of niet? Intiem of uitbundig? Alles kan.

Zo bepaalt u helemaal zelf wat er gebeurt op uw avond. Geen ‘one-size-fits-all’ entertainment, maar maatwerk. Het is tenslotte uw feestje.