Gin Workshop

Op deze avond leer je alles over Gin. En na de workshop weet je alles over Gin, de soorten Gin, het proces, waar het in gemaakt wordt en de recepturen.

Maar ook vooral een gezellig samenzijn bij ons op onze sfeervolle boot. Deze ultieme 4 uur durende geur en smaakbeleving. Gin distilleer workshop. Hierin nemen wij je mee in een beleving van 4 uur. Vanaf de basis wordt je alles geleerd over de botanicals (natuurlijke grondstoffen)de benodigde apparatuur, de werking ervan. Verhoudingen, hoe bereken je deze. We gaan proeven, ruiken, smaken samenstellen en tot slot krijgt iedereen een flesje mee naar huis. In combinatie met eventueel een mooie vaart, inclusief lunch of dinner is dit een beleving die niemand ooit zal vergeten.

Gin Workshop

€ 53,50

Vanafprijs, p.p. excl. BTW

Boek dit arrangement
0
Aantal vaarten
0
Aantal personen
0
Aantal feesten

Keuze te over

Dit partyschip is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vergaderingen, bruiloften en partijen. Wat dacht u van een compleet verzorgd uitje boeken, een vergadering of een presentatie houden of een gezellige party geven op dit prachtige schip, waarbij genoten kan worden van de heerlijke sfeer en ambiance aan boord? En dan varend door Haarlem en Spaarndam of juist richting Heemstede.

Met een hapje en een drankje

Voor elke setting is er wat betreft eten en drinken van alles mogelijk: een warm en/of koud buffet, een geheel verzorgde lunch of een diner met een privé-kok van een bekende horecazaak uit Haarlem of omgeving. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

Boek dit arrangement

Vul onderstaande gegevens in om te kijken of dit arrangement nog beschikbaar is op de door u aangegeven datum en tijd.

Of met meteen met 06 53 874 007