BBQ Boot

Centraal tussen uw gasten staan wij live cooking te grillen. Doordat de stad dockum grotendeels open kan op het bovendek is dit een geweldige beleving.

12 maanden per jaar is het prettig vertoeven op dit 2 deks passagiersschip uit 1887 die veel moderne techniek met beleving aan boord heeft. Alle arrangementen zijn maatwerk en te boeken vanaf 50,00 p.p afhankelijk van de soorten en hoeveelheid vlees en of vis.

Afhankelijk van uw wensen kan er een opstap­plek worden gekozen in en rond Haarlem. De afmeer­plaats is ter hoogte van de Paul Krugerkade, aan de Spaarndamseweg in Haarlem.

Partyschip Stad Dockum varend is geschikt vanaf 10 tot maximaal 80 personen. Stil­liggend kunnen we op diverse unieke locaties met een tent aan de boot vast tot maximaal 400 personen.

BBQ Boot

€ 39,50

Vanafprijs, p.p. excl. BTW

Boek dit arrangement
0
Aantal vaarten
0
Aantal personen
0
Aantal feesten

Keuze te over

Dit partyschip is uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vergaderingen, bruiloften en partijen. Wat dacht u van een compleet verzorgd uitje boeken, een vergadering of een presentatie houden of een gezellige party geven op dit prachtige schip, waarbij genoten kan worden van de heerlijke sfeer en ambiance aan boord? En dan varend door Haarlem en Spaarndam of juist richting Heemstede.

Met een hapje en een drankje

Voor elke setting is er wat betreft eten en drinken van alles mogelijk: een warm en/of koud buffet, een geheel verzorgde lunch of een diner met een privé-kok van een bekende horecazaak uit Haarlem of omgeving. Wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

Boek dit arrangement

Vul onderstaande gegevens in om te kijken of dit arrangement nog beschikbaar is op de door u aangegeven datum en tijd.

Of met meteen met 06 53 874 007